Начало За нас Обучения Контакти English Great Britain Вход

Алгоритми v.2

Към кого е насочено обучението?

Обучението е насочено към ученици и студенти с интереси в областта на алгоритмите. То ще бъде развито в 2 отделни части, а това е втората част на обучението.

Обучението се реализира с подкрепата на

Хаос Груп е компанията, създала един от най-успешните продукти за 3D визуализация – V-Ray. През 1997 г. компанията стартира като студио в сферата на 3D и анимационните услуги. По това време двамата съоснователи на компанията - Петър Митев и Владимир Койлазов - са студенти във ФМИ и започват да пишат софтуер. През 1999 г. двамата пускат на пазара първия си продукт - Phoenix FD, софтуер за симулация на флуиди. Три години по-късно официално е пусната първата версия на V-Ray за платформата 3ds Max и компанията се превръща в световен лидер в предоставянето на иновативни софтуерни решения за развлекателната индустрия и сектора за визуализиране.

V-Ray е един от най-известните софтуерни продукти в сферата на 3D визуализацията. Филми, дизайни, проекти и идеи, създадени с V-Ray са част oт ежедневието на всеки от нас с достъп до телевизия, компютър или билет за кино, благодарение на голямата общност от артисти и дизайнери, използващи V-Ray.

Екипът в главния офис в София е над 140 души, работещи в сферата на разработка на софтуер, продажби и маркетинг, обслужване на клиенти, ИТ, и други дейности, обслужващи бизнеса.

Повече за тях може да прочетете тук

Продължителност

Курсът е вечерен и има продължителност месец и половина. Занятията се провеждат 2 пъти седмично, като всяко от тях е с продължителност 3 астрономически часа.

Програма

Цена: БЕЗПЛАТНО
2 пъти седмично
3 часа на лекция
Записване
all rights reserved