Начало За нас Обучения Контакти English Great Britain Вход

Алгоритми

Към кого е насочено обучението?

Обучението е насочено към студенти и професионалисти с интереси в областта на алгоритмите. То се реализира с подкрепата на Юбисофт София, а най-добре представилите се ще имат възможност да продължат развитието си като служители на компанията.

За Юбисофт София

Юбисофт София, основано през 2006 г., е най-голямото гейм дев студио в България с капацитет самостоятелно да разработва ААА игри. През годините българският екип има значим принос в разработката на игри от световноизвестните поредици Prince of Persia, Tom Clancy’s Ghost Recon и Assassin’s Creed. Креативността и качеството на работа в София не отстъпват на стандартите на Юбисофт във всяка една друга точка по света и българските специалисти се ползват с изключително уважение като едни от най-добрите в индустрията. В момента в студиото работят над 200 души, с тенденцията екипът да продължава да се разраства устойчиво. За своите 12 години на пазара Юбисофт София има издадени над 17 заглавия, а в момента работи по създаването на няколко световноизвестни игри, сред които Tom Clancy’s The Division 2, Beyond Good and Evil 2 и Skull & Bones.

Продължителност

Курсът е вечерен и има продължителност единадесет занятия. Те се провеждат 2 пъти седмично, като всяко от тях е с продължителност 3 астрономически часа.

Програма

Цена: БЕЗПЛАТНО
2 пъти седмично
2 часа на лекция
За да се включите в обучението, моля, изпратете актуално CV на office@mnknowledge.com.
Важно: личните Ви данни ще бъдат използвани единствено за целите на обучението.
all rights reserved